Autogeen snijden snijtafel

Snijwerk

Vlietjonge Staalhandel behoort tot de grootste specialisten in Nederland op het gebied van snijwerk.

Met een uitgebreid en gevarieerd machinepark, bestaande uit  3 autogeen machines en een eigen straal- en meniefaciliteit, zijn wij in staat om snel een kwalitatief hoogwaardig snijwerkpakket te leveren.

Vlietjonge Staalhandel onderscheidt zich door het vervaardigen van hoogwaardige producten, die bestemd zijn voor bedrijven die meer dan alleen een gesneden plaat willen zien. Marktsegmenten waar een hoge mate van precisie wordt vereist, zoals de offshore, de trailer-, de kranen- en de machine- en apparatenbouw, zijn dan ook zeer belangrijke afzetmarkten voor onze producten. Daarnaast zien wij ook een grote toename van vraag naar snijwerk vanuit de constructiewereld, ook hiervoor snijden wij de strippen voor de geïntegreerde liggers (THQ, SFB, IFB) en indien gewenst de dikkere kop- en voetplaten.

Kwaliteit staat bij Vlietjonge Staalhandel hoog in het vaandel. Al onze processen en producten voldoen aan strenge kwaliteitscriteria. Wij snijden volgens ISO 9013:2002 tolerantieklasse 2 (autogeen snijden). Daarnaast zijn er goede afspraken met A.B.S., DNV en Lloyds waardoor we uw producten ook onder hun goedkeuring kunnen snijden.

Direct uit voorraad leverbaar zijn de kwaliteiten S235JR en S355J2N . Door onze uitstekende relaties met walswerken, decoilers en handelaren zijn wij ook in staat andere kwaliteiten snel te leveren.

Offerte aanvragen?

Vraag eenvoudig en snel een offerte op via het offerteformulier op onze website.

direct aanvragen
Realisatie: webleads