Buizen Hoeklijnen

Bewerken van constructiestaal

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij de mogelijkheid om de volgende bewerkingen voor u op onze eigen locatie uit te voeren.

Zagen

Wij kunnen balkstaal conform uw specificatie op maat zagen, zowel recht of in verstek. Voor het verstekzagen kunt u hier het zaagformulier downloaden. Onze medewerkers staan voor u klaar om u hierin – indien nodig – te begeleiden.

Boren

Door middel van onze boorstraat kunnen wij uw projecten voorzien van gaten waar nodig. De boorstraat wordt door middel van DSTV-files aangestuurd om de nauwkeurigheid te waarborgen. Wij kunnen balken en zwaar hoekstaal met een maximale lengte van 26 meter boren met een gatdiameter van 8 t/m 40 millimeter.

Conservering

U hebt de mogelijkheid om bij Vlietjonge Staalhandel uw bestelling te laten stralen of meniën. Bij het meniën van het materiaal maken wij gebruik van een watergedragen lasmenie, de laagdikte bedraagt minimaal 20 mu.

Overige bewerkingen

Naast de bewerkingen die wij in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij ook overige zaken verzorgen zoals het (parabolisch) togen van balkprofielen. Voor meer informatie over prijs en levertijd kunt u contact opnemen met onze medewerkers

Offerte aanvragen?

Vraag eenvoudig en snel een offerte op via het offerteformulier op onze website.

direct aanvragen
Realisatie: webleads