Buizen Hoeklijnen

Transport en aflevering van constructiestaal

De juiste levertijd en de juiste manier van transport vormen een belangrijk onderdeel van onze complete service. Het nakomen van de gemaakte afspraken heeft hierbij onze hoogste prioriteit. Vlietjonge Staalhandel heeft de beschikking over vele transportmogelijkheden, zodat we in staat zijn in te spelen op eisen met betrekking tot snelheid, flexibiliteit en specifieke klantbehoeften.

Levertijden

De juiste levertijd en de juiste manier van transport vormen een belangrijk onderdeel van onze complete service. Het nakomen van de gemaakte afspraken heeft hierbij onze hoogste prioriteit.

Voor al onze voorraadartikelen geldt: vóór 13.00 uur besteld, de volgende dag (onbehandeld) geleverd. Voor producten die één of meerdere behandelingen ondergaan wordt in goed overleg een levertijd afgesproken.

Transport

Vlietjonge Staalhandel heeft de beschikking over meerdere transportmogelijkheden, zodat we in staat zijn in te spelen op de eisen met betrekking tot snelheid, flexibiliteit en specifieke klantbehoeften.

Zo hebben wij de mogelijkheden voor / de beschikking over:

  • lengte-transport met een maximum van 24 meter
  • huiftrailers om droog aan te leveren
  • trailers met eigen loskraan

Verpakking

Wij voorzien al onze producten – bewerkt of onbewerkt – van een duidelijk label dat desgewenst kan worden voorzien van een projectnummer of positienummer. Dit betekent voor u tijdwinst bij het inruimen van het bestelde materiaal en het zorgt ervoor dat u het geleverde materiaal eenvoudig kunt monteren.

Standaard bundelen wij alle bestellingen order bij order en per lengte. Plaatmateriaal wordt op pallets geleverd.

Mocht u andere, specifieke wensen hebben met betrekking tot transport en/of verpakking,  neem dan contact op met èèn van onze verkopers. Zij denken graag met u mee.

Offerte aanvragen?

Vraag eenvoudig en snel een offerte op via het offerteformulier op onze website.

direct aanvragen
Realisatie: webleads